header vervolgpagina s

Over ons

Effectief communiceren

Effectief communiceren is het vertellen van verhalen waar mensen graag naar willen luisteren. Zo zorg je ervoor dat mensen je onthouden en dat zij betrokken raken bij jouw bedrijf. Making stories work: dát is waar wij bij ForYou Media voor staan.

Waar wij in geloven

Het belang van het vertellen van inspirerende verhalen geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar juist ook voor lokale ondernemers. Het is daarom onze missie om een bijdrage te leveren aan het succes van lokale bedrijven met creatie en verspreiding van relevante content voor jouw doelgroep. Wij kennen de branche, de lezer, jouw bedrijf en de producten. Jij hebt de vakinhoudelijke kennis. Zo kunnen we elkaar aanvullen om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen.

>> Bij ons heb je al je marketing en communicatie onder één dak. <<

Jouw partner in communicatie

Bij ons heb je al je marketing en communicatie onder één dak. Van het uitgeven van een eigen magazine of boek, het verzorgen van jouw website en social media content tot het delen van jouw verhaal in ons eigen ForYou Magazine: wij zijn jouw partner in effectieve communicatie. Vragen, opmerkingen of jubelingen van vreugde? We komen graag met je in contact!

ForYou Media sfeer15 1

Waarom wij jouw ideale partner zijn

  • Wij werken al jarenlang voor ondernemers binnen gezondheid, schoonheid, liefde & leven
  • Wij spreken ondernemerstaal. Begrijpelijk. Duidelijk. Menselijk
  • Wij denken altijd met je mee, zijn oplossingsgericht en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent
  • Wij zijn contentmakers. Gedreven door creativiteit
  • Jouw bedrijf is bijzonder en heeft een eigen verhaal. Laten we dat dan ook communiceren

Making stories work

Bij ForYou Media werken vele specialisten die continu op zoek zijn naar de mooiste verhalen binnen jouw branche. Zij delen graag hun kennis via onze blog, social media en via de nieuwsbrief.

Onze visie

Het medialandschap is de afgelopen jaren sterk veranderd. Door het toegenomen aantal kanalen en het versnipperde media-aanbod is het met gewone reclame steeds moeilijker om succesvol de aandacht van consumenten te trekken.

Onze missie

Lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven hebben vaak niet de kennis of het budget om in dit nieuwe medialandschap hun specifieke doelgroep te bereiken. Het is daarom onze missie om met betaalbare creatie én distributie van relevante en inspirerende verhalen, een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Meer over ons

Ons team

Bij ForYou Media werken vele specialisten die continu op zoek zijn naar de mooiste verhalen binnen jouw branche.

Onze specialisten

Wij stellen graag onze specialisten aan je voor, zodat je weet bij wie je terecht kunt met al je vragen en wensen.

Onze partners

Succes behaal je nooit alleen. Wij werken daarom samen met ondernemers en zelfstandig professionals op bepaalde gebieden.

Vacatures

Werken bij ForYou Media betekent werken aan het succesverhaal van lokale ondernemers. Met verhalen die boeien en inspireren.